6 Kasım 2016 Pazar

KANSERLE SAVAŞAN YİYECEKLER

Kanserle savaşan yiyecekler

 
Kanser maalesef ki dünyanın tedavi edilemeyen bir kaç hastalıkları arasında yerini koruyor. Doğru beslenerek, egzersiz yaparak, alkol ve sigaradan uzak kalarak kanserli hücreleri önleyebilirsiniz.
YEŞİLÇAY
İçerdiği antioksidan sebebiyle, kanserli hücrelerin oluşmasını önlüyor. Karaciğere iyi geliyor.
BÖĞÜRTLEN
A, C, E vitamini, oleik asit, antioksidan kaynağı ne ararsanız var. Bu sebeple kanserli hücrelerle savaşma da bir numaralı meyve olarak görülüyor.
SARIMSAK
Pek sevilmeyen bu sebze antibiyotik etkisiyle hem griple savaşıyor hem de kanseri önlemeye yarıyor.
LİFLİ YİYECEKLER
Lifli yiyecekler özellikle içerdikleri posa sebebiyle kolon ve mide kanserlerine karşı koruyucu bir hal alıyor.
ZEYTİNYAĞI
İçerdiği antioksidan ve Evitamini sayesinde kanseri önlemede yardımcı oluyor. Özellikle akdeniz ülkelerin kanser görülme oranı diğer ülkelere göre daha düşük, bunun sebebi tamamen zeytinyağı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder